WILLOWBROOK HOUSE

Sunshine Mathon designed and remodeled the Willowbrook house with the primary goal of providing his family with an inspiring and comfortable place to live. A critical aspect of the inspiration was to reduce the impact of his family’s lifestyle on the land, and the community in which they live. Though Mathon had a tacit goal to achieve net zero energy with the house, he honestly did not expect to achieve it. The existing house, built in 1948, is located in a well-established neighborhood and aligned with the overall character of the area. The goal was to build an addition, remodel the existing house, and simultaneously retain the existing character while embedding a sense of personal craft.

chevron_left
chevron_right
Living Future 2023 Advocacy + Belonging May 3-5, 2023 Washington, D.C. Get your Early Bird Discount. Regiser Today! [logo] International Living Future Institute